Herkät Herrasmiehet
- tervetuloa valmennuksiimme


Me valmennamme osallistujista voittajia!


Herkät Herrasmiehet on vuonna 2017 perustettu valmennusyritys, joka perustuu kasvutarinoihin ja valmennusmoduuleihin.

Kaikki valmennusosiot fasilitoidaan ja niissä on kolme osioita:
- työkalupakki,
- kehittyminen ja
- oivallus.

Herkät Herrasmiehet: Toni Nieminen ja Kalle Palander pureutuvat suoraan muutoksen hallinnan ytimeen omilla, aidoilla kasvutarinoillaan. He käsittelevät aktiiviurheilijan kipukohtia ja avaavat menestyksen edellytyksiä: mitä merkitsevät palo, polte, rakkaus ja intohimo voittamiseen. Kasvutarinoissa korostuvat pelkojen kohtaaminen ja omien pelkojen voittaminen. Sari Erpo vastaa fasilitoinnista ja teoreettisesta viitekehyksestä ja koko tiimimme toimii ikigai-coacheina.

Toni ja Kalle tietävät kokemuksesta, että urheilijan putki on kapea, mutta sitäkin kykenee tavoitteiden rakentamisen kautta laajentamaan ja ymmärtämään. Elämässä tulee olla suunta ja tavoite, joka tarkoittaa poisoppimista ja uuden oppimista.

Me kaikki tiedämme, että muutos on jatkuvaa. Mutta miten muutosta kohdataan ja johdetaan? Vaikeista asioista vaietaan ja jatkuvaa muutosta on vaikea hallita, sillä elämä on yhtä isoa transformaatiota. Ratkaisuja voi etsiä vaikka monot jalassa, mutta me Herkät Herrasmiehet luotamme kasvutarinan voimaan.

Valmennuksessa käymme läpi mm. itsensä johtamista ja asenteen merkitystä. Opimme, mitä tarkoitetaan tavoitteiden rakentamisella ja miten ne vaikuttavat myönteiseen kehitykseen.

Emme puhu vain teoriaa, vaan uskomme oivaltamisen voimaan oppijakokemuksena. Puhumme siitä, miten voimme hallita ja kehittää itseämme. Itsensä johtaminen on meidän jokaisen henkilökohtainen, tietoinen valinta jossa oma asenne ratkaisee. n.

Konseptissamme on neljä valmennus moduulia, jotka sisältävät seuraavat oppimista tehostavat osiot:

Työkalupakki,
käsitteet ja soveltaminen
harjoitteet tehostavat kuullun soveltamista

Ikigai - menetelmä
Miten voisin hyödyntää opittua omassa työssäni
Miten voisin kehittyä työssäni?
Mikä on minun ikigai?
Miten löytää elämän tarkoitus?
Kuinka rakentaa saavutettavat tavoitteet, jotka antavat elämälle suunnan? 

Oivallus.
Opimme muiden onnistumisista ja epäonnistumista, jokainen tarinamme on kasvutarina. Rohkaisemme kuulijaa osallistumaan ja oivaltamaan omaa kehityspolkuaan.

Tilaisuuden napakka fasilitointi varmistaa oikean suunnan ja rohkaisee kuulijaa osallistumaan ja oivaltamaan omaa kehityspolkuaan. 

Valmennuskonseptin pdf lataus tästä 

Podcast Herkät Herrasmiehet
tästä

Linkedin tästä

Siirry Facebook