Herkät Herrasmiehet 

valmennuskonseptiMitä tarkoitetaan tavoitteiden rakentamisella ja miten ne vaikuttavat myönteiseen kehitykseen? Myös muutoksen johtaminen on haastavaa, on kyse sitten organisaatioista tai yksilön oman mielen johtamisesta. Vaikeista asioista vaietaan ja jatkuvaa muutosta on vaikea hallita, sillä elämä on yhtä isoa transformaatiota. Ratkaisuja voi etsiä vaikka monot jalassa, mutta me Herkät Herrasmiehet luotamme kasvutarinan voimaan.

Toni Nieminen ja Kalle Palander pureutuvat suoraan muutoksen hallinnan ytimeen omilla, aidoilla kasvutarinoilla. He käsittelevät aktiiviurheilijan kipukohtia ja puhuvat, mitä merkitsevät palo, polte ja intohimo voittamiseen. Kasvutarinoissa korostuvat myös pelkojen kohtaaminen ja omien pelkojen voittaminen.

Toni ja Kalle tietävät kokemuksesta, että urheilijan putki on kapea, mutta sitäkin kykenee tavoitteiden rakentamisen kautta laajentamaan ja ymmärtämään. Elämässä tulee olla suunta ja tavoite, joka tarkoittaa poisoppimista ja uuden oppimista.

Emme puhu vain teoriaa, vaan uskomme kasvutarinan ja oivaltamisen voimaan oppijakokemuksena. Puhumme siitä, miten voimme hallita ja kehittää itseämme. Itsensä johtaminen on meidän jokaisen henkilökohtainen, tietoinen valinta jossa oma asenne ratkaisee.

Konseptissamme on neljä valmennus moduulia, jotka sisältävät seuraavat oppimista tehostavat osiot:

Työkalupakki,
käsitteet ja soveltaminen
harjoitteet tehostavat kuullun soveltamista

Kehittyminen,
Miten voisin hyödyntää omassa työssäni
Miten voisin kehittyä työssäni?

Oivallus.
Opimme muiden onnistumisista ja epäonnistumista, jokainen tarinamme on kasvutarina. Rohkaisemme kuulijaa osallistumaan ja oivaltamaan omaa kehityspolkuaan.

Tilaisuuden napakka fasilitointi varmistaa oikean suunnan ja rohkaisee kuulijaa osallistumaan ja oivaltamaan omaa kehityspolkuaan. 

Valmennuskonseptin pdf lataus tästä

Podcast Herkät Herrasmiehet
tästä

Siirry Facebook